lördag 27 november 2010

festa grilla mysa shoppa hoppa

Det var faktiskt bra på festen igår. Fick träffa ett gäng av J's kollegor och det är ju alltid trevligt att få ansikte på namnen man hör vareviga dag.

Var även helt ok band, gillade nog Shout Out Louds mest och Andreas Kleerup's band minst (han är ju lite för trött hela tiden). Och precis när det började bli tråkigt träffade jag en kompis från Hultsfredsfestivalen och det var hur kul som helst och vi pratade i evigheter.
Bäst av allt - hon jobbar numera även med way out west så då kanske man kan göra något kul och festivaligt i sommar. Har velat gå på wow i flera år för det är alltid så bra band men jag har aldrig haft tillräckligt bra tumme med någon som jobbar där så det har aldrig blivit av.

På vägen hem åt vi mat på en grillkiosk som hade veg-korv! Så djävla skillat och gott och när vi kom hem var jag extra kär i J och det var världens bästa att få sova tillsammans. Det är konstigt men jag älskar att sova bredvid honom lika mycket nu som första gången. Jag saknar honom alltid när vi inte är tillsammans.

Hela dagen idag har vi fräst runt inne i stan. Handlat lite, ätit lite och spelat biljard på J's jobb - mycket bra julstämning överallt.

Var även och bytte en lite glömd bröllopspresent från svenskt tenn som vi inte gillade så mycket. Vi fick ett tillgodokvitto på 540 kr och försökte sedan febrilt hitta något annat att köpa.
Men det är ju en helt sjuk affär. Antingen är det litet och meningslöst eller så kostar det flera tusen. Man bara åh - vilken fin filt, den tar vi (måste bara lägga till 3 700 kr) eller åh - värsta bra adventsljustaken (måste bara lägga till 1 300 kr).
Det slutade med att vi köpte ett par schyssta salladsbestick i fint trä (prisvärt) samt en korkskruv av bra krog-modell (ganska ovärd sina 300 kr). Men det var ju typ det enda vi hittade som var ok eller som vi behövde eller kunde köpa utan att lägga till flera tusen själva.

Förra helgen hade vi dessutom samma scenario fast i en annan butik i Vaxholm. Vi yrade runt i en timme innan vi hittade något som vi tyckte var ok. Och det var en lampa. Förvisso fin men ändå - en lampa?

Nu är vi hemma igen och jäser i soffan med te och saffransbullar. Orkar inte ta tag i julstämningen förrän i morgon så jag läser bloggar och tittar på sthlm horse show istället. Mycket mysigare.

Inga kommentarer: