lördag 9 oktober 2010

möhipporna

Åh, jag hade ju äran att inte bara få en - utan två möhippor gjorda till min ära. Först en lite innan bröllopet men eftersom några av mina bästa vänner inte kunde vara med då så styrde de upp en till, efter bröllopet. Så himla bra upplägg - skitsamma när det är, det är ju hyllningen man vill åt.

Den första var mer en gamla-vänner-och släkt-möhippa. Jag blev hämtad på morgonen efter frukost och spökkidnappning och så åkte vi ut till Svinninge marina där bästa segelkompisen N och hennes kille K väntade med en båt. K kappseglar med en kompis och de har värsta coola racing-båten som vi seglade med upp till Ön under dagen. Skitsamma att det var lite stilla och regnigt - det var en urcool båt att segla. Väl frame på Ön blev det grillning och middag och häng i trädgården på myrstiga.
Som grädde på moset blev det ett helt episkt åskväder den kvällen. Det var blixtar som lyste så mycket och länge att det var ljusare än på dagen och det mullrade och skyfallade helt sjukt mycket i flera timmar. Jag som älskar åska såg det såklart som en hyllning till min ära.

Den andra var mer en skolkompis-bästis-och-bekanta-möhippa. Jag hade ingen aning om vad som väntade men sist på en föreläsning en fredag vid lunch så säger helt plötsligt vår lärare "and now I've been asked to do a favor for a lovely young women who recently got married with a very handsome man" och så slänger han upp en bild på mig och J på storbildsskärmen inför hela klassen. Aahhh, jag höll på att dö av skam då men nu efteråt är det ju ett sjukt kul minne. Det här var alltså den fjärde helgens upptåg.
Sen fick jag mousserande, sushilunch och så åkte vi till Fyrishov och badade äventyrsbad - så himla kul. Sedan vek några av och E, M och CK körde mig till stan där jag blev sminkad på make up store, fick lite kläder och blev satt i en taxi till hotell Anglais och där fanns det en massa av alla mina bästa vänner som inte kunnat vara med på den första.

Kvällen fortsatte sen med middag och karaoke på en asiatisk restaurang i närheten och därefter skulle de flesta hem och amma eller göra något annat fånigt. Dock kan man alltid lite på E, M & CK som drog med mig vidare ut och vi avslutade på Marie Laveau med lite electro.

Det var så himla bra allting och de båda möhipporna kompletterade varann helt perfekt. Skulle aldrig kunnat få allt detta bara på en dag. Om jag ska ordna möhippa för någon annan någon gång så ska jag fan köra en helhelg. Älskar verkligen mina vänner och släktingar.

Inga kommentarer: