torsdag 7 oktober 2010

post-wedding, back in school

Tillbaka i stan efter veckor ute vid havet är alltid mycket tråkigt men en ljusglimt var ju att börja skolan eftersom vi numera går i fyran. Äntligen skulle vi slippa döda djur och få göra något på riktigt.

Det enda som är haken med det är att vi förutom att göra massa riktiga övningar har 1800 föreläsningar som alla går i 180 och går ut på att - det här kan ni ju redan, nu går vi vidare.
Ingen picknick med andra ord.

Första helgen flydde vi ut till havet igen och var i vackraste ytterskärgården med segelbåten och badade bastu och försökte hitta sälar.

Andra helgen fick vi en bröllopspresent av G, min brorsdotters kille som var tvungen att åka till Australien med sitt jobb och inte kunde komma på bröllopet. Presenten var en småländsk kräftskiva med kräftor som de fiskat själva i sjön där han är uppvuxen och med tusen goda tillbehör i alla dess former.

Tredje helgen var vi vid andra havet, på J:s lantställe i södra skärgården och jag pluggade lite och försökte sova eftersom jag redan var trött efter tre veckor i skolan.

Fjärde helgen inleddes så roligt att det får bli ett eget inlägg.

Inga kommentarer: