torsdag 4 augusti 2011

en sista semesterbit vid havet

När vi fick tillbaka energin efter ca en vecka började J att jobba allt han var tvungen att jobba innan de sista lediga dagarna i augusti och jag själv fick ett ryck och började storstäda huset.
Har dammat, skrubbat och putsat i oändlighet, ja till och med tvättat alla gardiner tack vare det fantastiska torkvädret som var i helgen (istället för det av smhi utlovade regnet). Och J putsade alla fönster mellan jobben så nu kan vi se ut igen. Helt ok.

Nu är allt utom köket och några undangömda platser så rent som det inte har varit på evigheter. Vi har även införskaffat en tv-bänksvariant för att dölja alla deppiga gamla cd-skivor etc samt fått bättre ordning på massa platser i och utanför huset. Är så sjukt nöjd och tillfredsställd av att ha ett helt rent och fint hus att komma tillbaka till efter vår sista semesterresa.

Nu när J äntligen är klar med sitt jobb ska vi nämligen åka ut till Ön och fixa det sista på båten och dra ut och segla ett tag. Får se när vi kommer iväg från Ön men vi har en dryg vecka på oss innan J måste vara tillbaka och börja jobba for real.

Så, nu ska vi läka det där sista med lite hav och segling och efter återbesöket igår så får jag bada. Har längtat som en galning efter att få bada i denna värme. Och att vara ute med segelbåten utan att kunna bada finns ju inte så jag är glad att min kropp samarbetade.

Återkommer.

Inga kommentarer: