tisdag 26 januari 2010

wedding-invitations

Nu har vi gjort inbjudningar till vårt bröllop och skickat ut.

Känns ganska konstigt att bjuda folk och kräva o.s.a. så himla tidigt men ute på öarna där vi ska gifta oss och där folk måste bo är det ett mayhem på somrarna. Vi fick byta dag och skjuta på allt en vecka eftersom någon annan skulle gifta sig samma dag som vi tänkt och således hade bokat upp alla båtar, hotell, vandrarhem och liknande just den helgen. Men nu har vi gjort likadant fast helgen efter och därefter var det bara att samsas om en gästlista och göra en fin inbjudan.

Och den blev så himla fin. Mycket finare än vi trodde att den skulle bli.
Vi skrev ut den på ett gulaktigt papper som var lite tjockare och strukturerat och på utsidan skrev vi ut en bit av ett sjökort över hela det inblandade området och inuti skrev vi bara fint det vi ville ha med. Och sedan stoppade vi dem i likadana kuvert och ex-kombon som skriver otroligt snyggt fick sätta sig och skriva typ 80 adresser. Vi blev så himla glada och imponerade över henne och oss själva. Inte ett sidenband eller ett brudpar så långt ögat når. Och inget djävla tema. Underbart.

Och totalt gick det på under tusenlappen - inklusive porto. De där tryckerierna som de gör reklam för i bröllopstidningarna borde gå i konkurs omedelbart. De gör ju urfula saker.

Inga kommentarer: