söndag 25 oktober 2009

feels like sand

Festen hos Shirley igår var fantastisk. Mitt nya bästa är att börja dricka tidigt för då kan man peaka tidigt, gå hem och lägga sig tidigt och sedan vakna tidigt nästa dag utan att känna sig som ett lik.
Dock gjorde vi ju det ändå eftersom det mycket riktigt bjöds på champagne en masse. S blev mycket nöjd med presenten och tacka fan för det eftersom det tog typ en timme att välja ut den (begreppet "vad som helst från cow parfymeri" visade sig vara något svårflirtat).

Träffade underbara Jens (som vi inte träffat sedan bröllopet) och lyckades hinna med lite catching up innan det var dags att sätta tänderna i lovely Chris som jag inte heller träffat sedan vår misslyckade ofika för alldeles för länge sedan. De gick båda bra ihop med J vilket känns så himla skönt och bra. Älskar J's förmåga att smälta in.

Idag blir det utflykt till Ekerö och påhälsning hos J's bror för att se på nyutkommen bebis. Kanske vi kan lyckas handla lite mat också för den kommande veckan. Ibland är man så opepp på mathandling.

Inga kommentarer: